Νέα, Χαρακτηριστικά

Παρουσίαση του νέου TAG Heuer Connected

TAG Heuer Connected Watch 2020 ρολόγια
Ανδρικά ρολόγια TAG Heuer Connected Watch 2020

Η TAG Heuer παρουσιάζει τη νεότερη γενιά του Connected ρολογιού – προσφέροντας κομψότητες και εμπειρίες υψηλής τεχνολογίας, όλες συσκευασμένες σε ένα πακέτο των 1.800 $.

Το νέο ρολόι σηματοδοτεί την πέμπτη συνεχόμενη χρονιά που η TAG Heuer παρουσίασε πολυτελή ρολόγια. Μέχρι τώρα, το νέο ρολόι στη συλλογή, είχε κυκλοφορήσει πρόσφατα το Connected Modular Golf Edition. Το νεότερο ρολόι συνδυάζει κομψότητα και φινέτσα με πρόσθετες ψηφιακές εμπειρίες τελευταίας τεχνολογίας. Μεταξύ των χαρακτηριστικών:

  • καθημερινές συνδεδεμένες υπηρεσίες που προσφέρονται από το Wear OS από την Google,
  • συναρπαστικές αθλητικές εμπειρίες χάρη στη νέα εφαρμογή TAG Heuer Sports (που παρακολουθεί γκολφ, τρέξιμο, ποδηλασία, περπάτημα, γυμναστήριο και άλλα),
  • ενσωματωμένο GPS και καρδιακό ρυθμό οθόνη και άλλους αισθητήρες.
  • Υπάρχει ακόμη και μια πρόσφατα αναπτυγμένη εφαρμογή για κινητά TAG Heuer που επιτρέπει έντονη εξατομίκευση της παρακολούθησης.
Ρολόι TAG Heuer Connected Watch 2020 SBG8A10
Ανδρικό ρολόι TAG Heuer Connected Watch 2020 SBG8A10

Τα Βλέμματα στο νέο TAG Heuer Connected Watch 2020

Περισσότερο από ενάμισι χρόνο στα στάδια ανάπτυξης, το ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι ή τιτάνιο 45 χιλιοστών εμπνέεται από χρονογράφο με χαρακτηριστικά όπως οι προσόψεις της μάρκας, η βαθμολογημένη κεραμική στεφάνη, η κεντρική περιστρεφόμενη κορώνα που πλαισιώνεται από δύο λειτουργικά μπουτόν, μια βιδωτή θήκη και πολλά επιλογές βραχιόλι και λουράκι.

Το καντράν προσφέρει μια οθόνη αφής OLED με κρύσταλλο ζαφείρι και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας έχει παραταθεί χάρη σε μια εναλλασσόμενη οθόνη που κυμαίνεται μεταξύ των λειτουργιών ύπνου και των ενεργών λειτουργιών – υποδηλώνει πάντα την ώρα, φυσικά.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πέντε μηχανές ή ψηφιακά ρολόγια TAG Heuer, εμπνευσμένα από το ρολόι (συμπεριλαμβανομένων τριών δεικτών, σκελετό καντράν που αποκαλύπτει την κίνηση Heuer 02, Carrera Heuer 01, οθόνη υγρού κρυστάλλου και πολλά άλλα).

Μην φοβάστε, αν θέλετε το λουράκι ή το βραχιόλι σας να αλλάζει όσο τα χρώματα και τα βλέμματα του επιλογέα μπορούν να αλλάξουν, το σκέφτηκε και η TAG Heuer. Προσφέρει ένα διαισθητικό εναλλάξιμο σύστημα βραχιολιών.

Νέο ρολόι TAG Heuer Connected Watch 2020
Νέο ανδρικό ρολόι TAG Heuer Connected Watch 2020

Η Τεχνολογία Πίσω Από το TAG Heuer Connected Watch

Το νέο ρολόι υποστηρίζεται από το “Wear OS By Google, Το Ρολόι TAG Heuer Connected.  Υποστηρίζει τους χρήστες σε κάθε δραστηριότητα της ημέρας τους με ανεκτίμητες υπηρεσίες, όπως:

  1. Ο Βοηθός Google
  2. Η Μετάφραση Google
  3. Χρησιμοποιώντας το μικρόφωνο που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της κάσας,
  4. Ειδοποιήσεις μέσω E-Mail και μηνυμάτων
  5. Ατζέντα, Καιρός, Χάρτες και πολλά άλλα.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, το ρολόι έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις δραστηριότητες υψηλής έντασης, το ρολόι TAG Heuer Connected προσφέρει προστασία από γυαλί ζαφείρι, εξαιρετικά ελαφρύ τιτάνιο βαθμού 2 στη ματ μαύρη θήκη, λαστιχένιους ιμάντες για βέλτιστη πρόσφυση, αναπνοή και άνεση, βαθμολογία αντοχής στο νερό 5 ATM, κατάλληλο για δραστηριότητες χαμηλής ταχύτητας και ρηχά νερά, όπως κολύμπι ή τρέξιμο στη βροχή, και μπαταρία 430 mAh όλη την ημέρα βελτιστοποιημένη ώστε να περιλαμβάνει μια σπορ συνεδρία 1 ώρας χρησιμοποιώντας GPS, ήχο παρακολούθηση ροής και καρδιακού ρυθμού.

Για μεγαλύτερες δραστηριότητες, η μπαταρία μπορεί να υποστηρίξει έως και έξι ώρες συνεχούς αθλητικής παρακολούθησης χρησιμοποιώντας GPS, παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού και μουσική και μπορεί να επαναφορτιστεί πλήρως σε μόλις 1,5 ώρες σε θερμοκρασίες μεταξύ 15 ° C και 45 ° C.

Τα φυσικά χαρακτηριστικά της θήκης είναι πλήρως και ενστικτωδώς ενσωματωμένα για να βελτιώσουν την αθλητική εμπειρία και να επιτρέψουν ακόμη πιο ακριβείς εντολές: οι προωθητές 2 και 4 παρέχουν συντομεύσεις ανοίγματος εφαρμογών, μαζί με λειτουργίες εκκίνησης, παύσης, συνέχισης και επαναφοράς, και η επένδυση από καουτσούκ προσφέρει μια δεύτερη επιλογή για κύλιση στις πληροφορίες που εμφανίζονται στην οθόνη, ιδανική για χρήση σε δράση.

Ρολόι TAG Heuer Connected
Ανδρικό ρολόι TAG Heuer Connected

Σύμφωνα με τον επικεφαλής στρατηγικής και ψηφιακού λειτουργού της TAG Heuer, Frédéric Arnault:

Το ρολόι TAG Heuer Connected σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με το ίδιο πάθος και προσοχή στη λεπτομέρεια με τα μηχανικά ρολόγια μας. Η ποιότητα της εκτέλεσης είναι υψίστης σημασίας σε ό, τι κάνουμε και δεν συμβιβαστούμε ποτέ στην αισθητική ή το συναίσθημα.

Το συνδεδεμένο ρολόι δεν είναι μόνο ένα όμορφο ρολόι, είναι μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία, καθώς βρίσκεται τώρα σε ένα πλήρες ψηφιακό οικοσύστημα TAG Heuer προσανατολισμένο στην απόδοση και τον αθλητισμό. Η πλοήγηση έχει βελτιωθεί βαθιά, ώστε το προϊόν να είναι όσο το δυνατόν πιο διαισθητικό και εύκολο στη χρήση, τόσο στην καθημερινή ζωή όσο και κατά τη διάρκεια αθλητικών συνεδριών.

Εκφράζει τη μάρκα με έναν εντελώς νέο τρόπο και προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες όσον αφορά την καινοτομία για το μέλλον. Χάρη στο ταλέντο και την αφοσίωση των ομάδων μας,

Τεχνικές Προδιαγραφές TAG Heuer Connected Watch

  • Τρεις θήκες από ανοξείδωτο ατσάλι.
  • Σταθερή κεραμική στεφάνη (μαύρο και μεταλλικό PVD). Γυαλιστερή και βούρτσισμα υψηλής ποιότητας
  • Μία θήκη Titanium βαθμού 2 σε μαύρο ματ (PVD). Εξαιρετικά ελαφρύ για αθλητικές επιδόσεις
  • Πολυτελής σχεδιασμός χρονογράφου (κορώνα και ωθητήρες)
  • Εναλλάξιμος διάτρητος ιμάντας από καουτσούκ ή ατσάλινο βραχιόλι (μόνο σε θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι)

Αξεσουάρ – Εξαρτήματα

  • Σύστημα ταχείας αλλαγής
  • Bi-υλικό κατασκευής λουράκι από καουτσούκ. Αναδιπλούμενο κούμπωμα με διπλά κουμπιά ασφαλείας από καουτσούκ
  • Διάμετρος: Πάχος 45 mm
  • Βάρος: 13,5 mm
  • Αντοχή στο νερό: 5 ATM
  • Μπαταρία: 430 mAh όλη την ημέρα Τυπική χρήση όλη την ημέρα (20 ώρες συμπεριλαμβανομένης μιας προπόνησης 1 ώρας),
  • Χρόνος φόρτισης: 100% σε 1,5 ώρες
  • Αισθητήρες: θερμοκρασίες μεταξύ 15 ° C και 45 ° C
  • Οθόνη GPS, GLONASS, BeiDou, QZSS OLED 1,39 ″ 454 × 454 εικονοστοιχεία (326 ppi)
  • Με οθόνη αφής ή κορώνα και ώθηση
  • 6 ώρες αθλητικής χρήσης (χρησιμοποιώντας GPS, HR και μουσική)
  • Λειτουργικό σύστημα: Wear OS by Google

– Πάνω κουμπί: εκκίνηση εφαρμογής Sports
– Μεσαίο κουμπί / κορώνα: πλοήγηση Google
– Κάτω κουμπί: χρονόμετρο

Ρολόι TAG Heuer Connected Watch
Ανδρικό ρολόι TAG Heuer Connected Watch

Αφήστε μια απάντηση