Νέα

Νέο Tag Heuer Aquaracer GMT

Το Tag Heuer Aquaracer GMT τη νύχτα
Το ανδρικό ρολόι Tag Heuer Aquaracer GMT τη νύχτα

Με το λανσάρισμα του νέου μαύρου και γαλάζιου Aquaracer GMT , ο ελβετικός πολυτελής ειδικός αθλητικών ειδών TAG Heuer επεκτείνει την σειρά Aquaracer Caliber 7 GMT, που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2017, του οποίου το πρώτο μοντέλο, (με το κόκκινο και μπλε πλαίσιο που απεικονίζεται παρακάτω), έχει αναφερθεί ως μια αξιόλογη και οικονομικά αποδοτική εναλλακτική λύση στο Rolex GMT-Master II.

Αυτή η νεώτερη παραλλαγή συνεχίζει αυτή την αφήγηση, επιλέγοντας τώρα το διάσημο χρωματισμό ” Batman “. Ωστόσο, πέρα ​​από τις παραλλαγές στα χρώματα των ανοιγμάτων, οι ομοιότητες μεταξύ του Aquaracer GMT και του εικονικού μοντέλου του Rolex τελειώνουν, με το πρώτο να χαρακτηρίζεται από ένα σύγχρονο σχέδιο που το χαρακτηρίζει ως ένα go-to, καθημερινό φορέα.

TAG-Heuer-Aquaracer
Ανδρικό ρολόι TAG-Heuer Aquaracer Cal-7 GMT

Η TAG Heuer ξεκίνησε το 2020 με την έναρξη της Carrera Silver Limited Edition, ένα ασημένιο χρονογράφο, υπενθυμίζοντας ένα από τα πιο εμβληματικά σχέδια της μάρκας, προκειμένου να σηματοδοτήσει την 160 της επετείου από την ίδρυση της εταιρείας ρολογιών Heuer το 1860. Ακολούθησε η κυκλοφορία ενός αναμνηστικού ρολογιού της Formula 1 που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Red Bull Racing, ενώ παρουσίασε και την τελευταία έκδοση της σειράς Connected smartwatch.

Το νέο Aquaracer GMT είναι το πρώτο μη αναμνηστικό μοντέλο που προστέθηκε στη  συλλογή για το τρέχον έτος, και πιθανότατα θα ακολουθήσουν περισσότερες τέτοιες κυκλοφορίες καθώς συνεχίζεται το έτος.

Το νέο Aquaracer GMT (Ref. WAY201T.BA0927) διαθέτει μια χαλύβδινη και γυαλισμένη θήκη από χάλυβα 43 mm, με αιχμηρές άκρες, προστατευμένες στεφάνες και μια προεξέχουσα κορώνα με βιδωτό έμβολο, με μινιμαλιστικό λογότυπο TAG Heuer. Ο επιλογέας του μοντέλου περιβάλλεται από μια παχιά, μονόδρομη σφαίρα GMT στο λακαρισμένο μαύρο και μπλε χρώμα, ενώ ο γαλάζιος επιλογέας Sunray διαθέτει ένα εξωτερικό καμπύλο λεπτό δακτύλιο που συμπληρώνει το εσωτερικό.

Ο επιλογέας διαθέτει επίσης εφαρμοσμένους τραπεζοειδείς δείκτες για κάθε ώρα και ένας δείκτης ημερομηνίας 3 ωρών που διευρύνεται μέσω ενός παραθύρου cyclop, στο κρύσταλλο ζαφείρι του ρολογιού. Ο χρόνος στο Aquaracer υποδεικνύεται από δύο υβριδικούς δείκτες στυλό / σπαθί για τις ώρες και τα λεπτά, ενώ ένας απλός δείκτης χρησιμοποιείται για την εμφάνιση των δευτερολέπτων και ένας μπλε δείκτης με τριγωνικό άκρο υποδεικνύει μια δεύτερη ζώνη ώρας.

Tag Heuer Aquaracer GMT
Ανδρικό ρολόι Tag Heuer Aquaracer GMT

Το ρολόι είναι τοποθετημένο σε ένα στρώμα χαλκού και στιλβωμένο χάλυβα τριών ζευγών που σε συνδυασμό με την κάσα δίνει στο μοντέλο μια κάπως ολοκληρωμένη εμφάνιση. το βραχιόλι ασφαλίζεται μέσω ενός διπλού πτυσσόμενου κουμπώματος. Αυτός ο τύπος κλαπέτου προσθέτει στα πιστοποιητικά καταδύσεων του Aquaracer GMT, καθώς διοχετεύει την ιστορία κατάδυσης της μεγαλύτερης συλλογής Aquaracer, μαζί με την αντίσταση στο νερό 300 μέτρων, ένα μονόδρομο σκελετό (τα περισσότερα ρολόγια GMT έχουν αμφίδρομο σκελετό ), το στερεό περίβλημα και το κοχλιωτό στέμμα – όλα τα στοιχεία βρίσκονται επίσης σε αυτό το νέο μοντέλο εξοπλισμένο με GMT.

Στο εσωτερικό του νέου Aquaracer είναι το αυτόματο Caliber 7, ένας εσωτερικός μηχανισμός που αποθηκεύει ένα απόθεμα ισχύος 46 ωρών και προστατεύεται μέσω του προαναφερθέντος στερεού περιβλήματος, το οποίο διαθέτει ένα χαραγμένο μοτίβο καταδύσεων – το σύμβολο της συλλογής Aquaracer. Το νέο Aquaracer GMT έχει οριστεί για το λιανικό εμπόριο για $ 3,050, με διαθεσιμότητα απευθείας μέσω της TAG Heuer και μέσω εξουσιοδοτημένων λιανοπωλητών που αναμένεται να ξεκινήσει αργότερα φέτος.

Μεταξύ της λειτουργικότητας διπλής ώρας του μοντέλου, του παραθύρου ημερομηνίας, της χαλύβδινης θήκης που λειτουργεί με καταδύσεις και του μεγέθους 43 mm, είναι φανερό ότι το ρολόι προορίζεται να είναι ένα καθημερινό ρολόι για τον σύγχρονο καταναλωτή.

Το ρολόι, με πολλούς τρόπους, επιστρέφει την TAG Heuer στις ρίζες της με τις προοπτικές του, μετά από μια σειρά από ρολόγια εμπνευσμένα από την κληρονομιά που αποκαλύφθηκαν τα τελευταία χρόνια.

Είναι ένας αναζωογονητικός σχεδιασμός, ακόμη και αν επιλέξει μια ίσως πολύ οικεία χρωματική οδό, και όπως ο πρόγονος του “Pepsi”, θα εξασφαλίσει την παρουσία του σε λίστες καθ ‘όλη τη διάρκεια του χρόνου ως ένας σταθερός, έτοιμος για περιπέτεια καθημερινός φορέας.

Αφήστε μια απάντηση