Brands

Ποιο ρολόι Rolex πρέπει να αγοράσω;

Είναι μια μεγάλη απόφαση, οπότε εδώ είναι ο οδηγός μας για το ανδρικό ρολόι  Rolex που μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να αγοράσετε!

Η εύρεση όσο το δυνατόν περισσότερων χαρακτηριστικών για τον δυνητικό αγοραστή (τον τρόπο ζωής του, την προσωπικότητά του και τον προϋπολογισμό του) είναι το πρώτο βήμα για τον προσδιορισμό του ρολογιού Rolex που θα αγοράσει. Δεδομένου ότι το Oyster Perpetual είναι ο πιο διακεκριμένος και γνωστός πρεσβευτής της Rolex, ας ρίξουμε μια ματιά στα διαφορετικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας και ιστορίες πίσω από μερικά best-seller.

Χαρακτηριστικά

Τι είναι η μαγνητική αντίσταση στα ρολόγια

Για ορισμένους συλλέκτες ρολογιών, η αναθεώρηση της λίστας προδιαγραφών είναι κρίσιμη για την επιλογή ενός ρολογιού για αγορά. Οι πιθανοί αγοραστές μπορεί να αναζητήσουν ένα ρολόι κατάδυσης με βαθμολογία βάθους αβύσσου, ένα ρολόι πιλότου που μπορεί να αντέξει σημαντικά μεγαλύτερη δύναμη επιτάχυνσης από το ανθρώπινο σώμα, ή ίσως ένα ρολόι με απόθεμα ισχύος μετρημένο σε ημέρες ή εβδομάδες και όχι ώρες.

Τέτοιες προδιαγραφές είναι ένας εύκολος τρόπος για τους αγοραστές να καταλάβουν γιατί το ρολόι A κοστίζει περισσότερο από το ρολόι B. Είναι επίσης ένας τρόπος για όσους μας πουλάνε ρολόγια να μας πείσουν ότι τα δικά τους είναι ανώτερα!

Χαρακτηριστικά

Νέο Longines Spirit, Green Dial

Μια χακί συστροφή για το κλασικό ρολόι πιλότου του Longines.

Παρουσιάστηκε το 2020, η συλλογή Longines Spirit είναι ένα αφιέρωμα στους πρωτοπόρους που κατέκτησαν τον αέρα, τη γη και τη θάλασσα, βασιζόμενοι στα όργανα του χρόνου Longines. Παρόλο που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά Longines και τα στοιχεία σχεδιασμού της αεροπορίας, αυτή η γραμμή που είναι εμπνευσμένη από vintage σχέδιο, δεν είναι μια εκ νέου έκδοση, αλλά δημιουργήθηκε από το μηδέν για να γιορτάσει αυτήν την πλούσια κληρονομιά.

Η συλλογή περιλαμβάνει μοντέλα χρόνου και ημερομηνίας 40 mm και 42 mm και χρονογράφο και όλα έρχονται με κίνηση με πιστοποίηση χρονομέτρου. Ακολουθώντας τις κλασικές επαναλήψεις με ασημί, μαύρο και μπλε καντράν, τα μοντέλα ώρας και ημερομηνίας είναι τώρα διαθέσιμα με πράσινο φόντο.

Brands

4 οικονομικά ρολόγια ωμέγα για νέους συλλέκτες

Η Omega έχει παράξει πολυάριθμα ρολόγια με την πάροδο του χρόνου, συμπεριλαμβανομένου ίσως του πιο διάσημου χρονογράφου στον κόσμο, γνωστού σε όλο τον κόσμο ως Omega Moonwatch. Ακολουθούν πέντε μοντέλα σε προσιτές τιμές τόσο για νέους όσο και για έμπειρους συλλέκτες.

Νέα

5 θρυλικά ρολόγια του σχεδιαστή ρολογιών Gérald Genta

Ο διάσημος σχεδιαστής πολυτελών ρολογιών Gerald Genta

Λίγα λόγια για τον Gérald Genta

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ο θρυλικός σχεδιαστής ρολογιών Gérald Genta (1931-2011) δημιούργησε μερικά από τα πιο εμβληματικά μοντέλα στον κόσμο του ρολογιού, συνεργαζόμενος με μάρκες από η Omega έως την Audemars Piguet και την IWC και τελικά εγκαθίδρυσε μια ανεξάρτητη μάρκα (τώρα απορροφάται από τη Bulgari, ένα από τα τους άλλους πελάτες του) κάνοντας ρολόγια με το δικό του όνομα.

Είναι απόδειξη της επιρροής των σχεδίων του ότι τα ρολόγια του έγιναν ορόσημα των αντίστοιχων εμπορικών σημάτων τους και παραμένουν δημοφιλή στυλ ρολογιών.

Παρακάτω, ρίχνουμε μια ματιά σε μερικές από τις πιο αξιοσημείωτες δημιουργίες του.

Κριτικές

Κριτική – Omega Speedmaster Racing “Master Chronometer”

Ανδρικό ρολόι Omega Speedmaster Racing

Το Omega Speedmaster Racing Chronometer είναι έτοιμο για μια νέα γενιά θαυμαστών. Δοκιμάσαμε τον τρέχοντα Speedmaster με ένα ρετρό εμπνευσμένο καντράν και την τελευταία τεχνολογία της ωρολογοποιίας στο εσωτερικό του ρολογιού.

Το Omega Speedmaster Racing Chronometer βασίζεται σε ένα μοντέλο από το 1968.

Το Omega Speedmaster Racing Master Chronometer είναι ένα απόλυτα πειστικό ρολόι:

  • το σπορ αλλά κομψό του σχέδιο δίνει ενθουσιασμό χωρίς να είναι πολωτικό
  • τα εξαρτήματά του είναι υψηλής ποιότητας χωρίς να αυξάνουν αδικαιολόγητα την τιμή
  • και η τεχνολογία της κίνησής της μπορεί να περιγραφεί ως ευφυής.