Brands

Patek Philippe

Patek Philippe ρολόι τοίχου στην Πράγα της Τσεχίας

Patek Philippe – Ελβετικός κατασκευαστής ρολογιών τελευταίας τεχνολογίας

Η Patek Philippe SA είναι ένας ελβετικός κατασκευαστής ρολογιών που ιδρύθηκε το 1839 από τους Antoine Norbert de Patek και François Czapek. Από το 1932, ανήκει στην οικογένεια Stern και είναι ένας από τους παλαιότερους κατασκευαστές ρολογιών, με αδιάκοπη ιστορία ωρολογοποιίας από την ίδρυσή της. Η Patek Philippe θεωρείται ένας από τους πιο διάσημους κατασκευαστές ρολογιών και παράγει ρολόγια τελευταίας τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τα πιο περίπλοκα μηχανικά ρολόγια.

Brands

Seiko

GRAND SEIKO GODZILLA

Seiko Ιαπωνική ανεξάρτητη εταιρεία ρολογιών

Η Seiko ιδρύθηκε το 1881 από τον Kintarō Hattori, ο οποίος άνοιξε ένα κατάστημα ρολογιών και κοσμημάτων, K. Hattori, στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Το 1892 άρχισε να κατασκευάζει ρολόγια τοίχου με την επωνυμία Seikosha, που σημαίνει “House of Exquisite Workmanship”.

Το 1895 δημιούργησε το Time Keeper, το πρώτο ρολόι τσέπης της μάρκας και το 1913 δημιούργησε το πρώτο ρολόι της Ιαπωνίας, το Laurel. Μόνο το 1924 το “Seiko” εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα ρολόγια και το 1929 ένα ρολόι τσέπης Seiko έγινε το επίσημο “Railway Watch” της National National Railway.

Brands

TAG Heuer

Το εργοστάσιο της TAG Heuer εργοστάσιο στην Ελβετία

TAG Heuer, Ελβετικός κατασκευαστής ρολογιών πολυτελείας

Η TAG Heuer ιδρύθηκε το 1860 από τον εικοσάχρονο Edouard Heuer στο Saint-Imier της Ελβετίας. Αρχικά γνωστός ως Uhrenmanufaktur Heuer AG (Heuer Watchmaking Inc.), ο Edouard κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τον πρώτο του χρονογράφο το 1882 και ακολούθησε με το πατενταρισμένο ταλαντωμένο γρανάζι το 1887, το οποίο εξακολουθεί να χρησιμοποιείται σήμερα σε μηχανικούς χρονογράφους.

Ο Heuer δημιούργησε τον πρώτο χρονογράφο ταμπλό το 1911, γνωστό ως Time of Trip και χρησιμοποιήθηκε τόσο σε αυτοκίνητα όσο και σε αεροσκάφη.

Brands

Audemars Piguet

Ελβετικός κατασκευαστής ρολογιών πολυτελείας

Η Audemars Piguet είναι μια από τις ολοένα και πιο σπάνιες μάρκες ρολογιών που γιόρτασε μια εκατονταετία ενώ ανήκει στην, ίδια οικογένεια. Ιδρύθηκε το 1875 από τους Jules Louis Audemars και Edward Auguste Piguet στο Vallée de Joux της Ελβετίας, ονομαζόταν επίσημα Audemars Piguet & Cie το 1881.

Το 1892, η εταιρεία παρήγαγε το πρώτο ρολόι ρολογιού ρολογιού στον κόσμο και συνέχισε να δημιουργεί το πρώτο ρολόι ώρας το 1921. Το πρώτο ρολόι με σκελετό στον κόσμο, κατασκευάστηκε από τη εταιρεία το 1934. Η δεύτερη και τρίτη γενιά επικεφαλής της εταιρείας ήταν απόγονοι των Audemars και Piguet, με την τέταρτη (και τρέχουσα) γενιά να συμμετέχει στη διαχείριση. Ο πολυτελής ελβετικός ωρολογοποιός είναι από τους λίγους που παραμένουν ανεξάρτητη εταιρεία με τον François-Henry Bennahmias ως τρέχοντα CEO.

Νέα

Οδηγός για την αγορά ρολογιού στο διαδίκτυο

Η αγορά ενός ρολογιού στο διαδίκτυο είναι συνήθως μια πολύ απλή και γρήγορη διαδικασία – υπό την προϋπόθεση ότι γνωρίζετε ακριβώς τι θέλετε να αγοράσετε και ακριβώς από πού θέλετε να το αγοράσετε. Αυτός ο οδηγός έχει σχεδιαστεί για να βοηθάει πολλούς ανθρώπους που είναι σε σύγχυση ή ακόμη και εκφοβισμένοι από τη διαδικασία καθορισμού τόσο του τρόπου επιλογής ενός ρολογιού για αγορά στο διαδίκτυο όσο και κάποιων καλών επιλογών για το πού να το αγοράσουν.

Αυτός ο οδηγός δεν θα σας πει την απόφαση του ρολογιού χειρός που είναι κατάλληλη για εσάς, ούτε πρόκειται να προτείνει ένα κατάστημα λιανικής πώλησης όπου θα έχετε την καλύτερη υπηρεσία, τιμή ή επιλογή. Αντίθετα, ο οδηγός της GoldWatches για την αγορά ρολογιών στο διαδίκτυο έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις διαφορές μεταξύ των διαφόρων τρόπων για ψώνια στο διαδίκτυο, καθώς και παγίδες που συχνά είναι εύκολο να αποφύγετε εάν ξέρετε τι να προσέξετε.

Brands

Omega | Ελβετικός κατασκευαστής ρολογιών πολυτελείας

Ελβετικός κατασκευαστής ρολογιών πολυτελείας

Η Omega ιδρύθηκε το 1848 από τον Louis Brandt στο La Chaux-de-Fonds της Ελβετίας. Γνωστό ως La Generale Watch Co. εκείνη την εποχή, o Brandt συγκέντρωσε ρολόγια τσέπης από ανταλλακτικά που προμήθευαν τοπικοί τεχνίτες. Οι δύο γιοι του, ο Louis-Paul και ο César, ανέπτυξαν εσωτερική κατασκευή το 1894 που επέτρεψε την ανταλλαγή ανταλλακτικών.

Αυτά τα ρολόγια διατέθηκαν στο εμπόριο με την επωνυμία Omega, αλλά εξακολουθούν να αποτελούν μέρος της La Generale Watch Co. Η επιτυχία των ρολογιών με επωνυμία Omega προκάλεσε τη μητρική της εταιρεία να το γυρίσει ως τη δική της οντότητα το 1903, όταν η Omega Watch Co. επίσημα ιδρύθηκε .