Κριτικές

Κριτική του Rolex Deepsea D-Blue

Όταν ο συγγραφέας, σκηνοθέτης και τυχοδιώκτης Τζέιμς Κάμερον έφτασε στην αρχή της «βαθιάς θάλασσας» σε βάθος 1.000 μέτρων στις 26 Μαρτίου 2012, με ασφάλεια μέσα στο υποβρύχιο σκάφος του Deepsea Challenger, όλο το φως εξαφανίστηκε. Αλλά σε αυτό το σημείο, δεν είχε ακόμη ολοκληρώσει το ένα δέκατο του ταξιδιού του. Στα 10.908 μέτρα, προσγειώθηκε απαλά στο πάτωμα του Challenger Deep, του βαθύτερου σημείου στον ωκεανό, στον πυθμένα του Mariana Trench.

Χαρακτηριστικά

7 στιγμές ορόσημο στην ιστορία των ρολογιών χειρός

Άγγλος ωρολογοποιός John-Harwood 1926

Σήμερα είναι συνηθισμένο ένας άντρας να φορά ένα ρολόι στον καρπό του, αλλά ήταν μια διαφορετική ιστορία πριν από περίπου 100 χρόνια. Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος, ο οποίος ξεκίνησε το 1914 και έληξε το 1918, έφερε στο πεδίο της μάχης πολλά καινούργια – αεροπλάνα, αέριο μουστάρδας, στρατιωτικές δεξαμενές.

Νέα, Χαρακτηριστικά

Η νέα συλλογή Cartier Pasha θα κλέψει καρδιές

Οικογένεια γυναικείων ρολογιών cartier pasha

Ήταν ένα ρολόι λατρείας στα μέσα της δεκαετίας του 1980. Στην πραγματικότητα, όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1985, ο κόσμος τρελάθηκε για το Cartier Pasha.

Ήταν μεγάλο, αλλά όχι πολύ μεγάλο. Έπαιξε με σχήματα – βάζοντας ένα τετράγωνο κομμάτι δευτερολέπτων στο στρογγυλό καντράν Ήταν παρακμιακό αλλά ευχάριστο. Όταν ο Cartier κόσμησε το Pasha με ένα κάλυμμα πλέγματος, οι λάτρεις του ρολογιού μίλησαν ατέλειωτα για το πώς τους υπενθύμισε τα ρολόγια με καλύμματα που παρουσιάστηκαν στις αρχές του 20ου αιώνα – για να προστατεύσουν τα ρολόγια κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Νέα, Χαρακτηριστικά

Παρουσίαση του νέου TAG Heuer Connected

Ανδρικά ρολόγια TAG Heuer Connected Watch 2020

Η TAG Heuer παρουσιάζει τη νεότερη γενιά του Connected ρολογιού – προσφέροντας κομψότητες και εμπειρίες υψηλής τεχνολογίας, όλες συσκευασμένες σε ένα πακέτο των 1.800 $.

Το νέο ρολόι σηματοδοτεί την πέμπτη συνεχόμενη χρονιά που η TAG Heuer παρουσίασε πολυτελή ρολόγια. Μέχρι τώρα, το νέο ρολόι στη συλλογή, είχε κυκλοφορήσει πρόσφατα το Connected Modular Golf Edition. Το νεότερο ρολόι συνδυάζει κομψότητα και φινέτσα με πρόσθετες ψηφιακές εμπειρίες τελευταίας τεχνολογίας. Μεταξύ των χαρακτηριστικών:

Νέα

Νέο Vacheron Constantin Traditionnelle Tourbillon

Ανδρικό ρολόι Vacheron Constantin Traditionnelle Tourbillon

Κλασικά κομψό και εξαιρετικά τεχνικό, τα περίπλοκα ρολόγια από τον Vacheron Constantin είναι συχνά πολυπόθητα αριστουργήματα φτιαγμένα σε πολύ περιορισμένο αριθμό. Ο νεότερος Traditionnelle Tourbillon Chronograph,  παρουσιάστηκε στην ψηφιακή πλατφόρμα Watchesandwonders.com, δεν αποτελεί εξαίρεση.

Κριτικές

Κριτική – Rolex Oyster Perpetual Datejust 41

Ανδρικό ρολόι Rolex Datejust 41

Όταν έκανε πρεμιέρα το 1945, το Rolex Datejust ήταν το πρώτο αυτόματο, στεγανό ρολόι χειρός. Ενσωμάτωσε όλες τις καινοτομίες που είχε αναπτύξει η Rolex για ρολόγια χειρός μέχρι εκείνη τη στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισης ημερομηνίας σε ένα παράθυρο στις 3 η ώρα, όπου η ημερομηνία άλλαζε αυτόματα τα μεσάνυχτα. Για να επιτευχθεί αυτό το επίτευγμα, οι ενδιάμεσοι τροχοί στην κίνηση χρησιμοποιούσαν έναν μηχανισμό ελατηρίου που προωθούσε τον δίσκο ημερομηνίας.