Νέα

Η TAG Heuer γιορτάζει τα 160 χρόνια με το Carrera Silver Limited Edition

Ρολόι TAG Heuer Carrera 160 Anniversary
Ανδρικό ρολόι TAG Heuer Carrera 160 Anniversary

Για να ξεκινήσει το “έτος των αφιερώσεων και των εορτασμών”, η TAG Heuer αποκάλυψε το Carrera 160 Years Silver Limited Edition (1.860 τεμάχια) κατά την εναρκτήρια εβδομάδα LVMH Watch Week στο Ντουμπάι. Το ρολόι θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως από τον Ιούνιο του 2020.

Το TAG Heuer Carrera 160 Years Silver Limited Edition (Κωδ. CBK221B) τροφοδοτείται από το Heuer 02 εσωτερική κίνηση. Η πιο σημαντική πτυχή του σχεδιασμού είναι ο ασημένιος δίσκος με φινίρισμα Starburst, βασισμένος στο Heuer Carrera 2447S από το 1963 (ένα από τα πρώτα μοντέλα της Carrera).

Ρολόι TAG Heuer Carrera 160 Anniversary Back
Ανδρικό ρολόι TAG Heuer Carrera 160 Anniversary Back

 

Γιορτάζοντας με το TAG Heuer Carrera Silver Limited Edition

Το 1962, ο τότε διευθύνων σύμβουλος Jack Heuer άκουσε την ιστορία της θρυλικής Carrera Panamericana, μιας από τις πιο επικίνδυνες οδικές πίστες στον κόσμο. Η λέξη “carrera”, που στα ισπανικά σημαίνει οποιουδήποτε δρόμου, φυλής, καριέρας και πορείας, έπεσε την προσοχή του: γνώριζε αμέσως ότι αυτό θα ήταν το τέλειο όνομα για ένα νέο ρολόι. Το επόμενο έτος, οι πρώτοι χρονογράφοι Heuer Carrera έφυγαν από το εργοστάσιο.

Το μοντέλο ασημένιου επιλογέα του 1964 με τους τρεις μετρητές και το αστραφτερό dial, αναβαθμίζεται τώρα με κάποιες ενημερώσεις.

Ρολόι TAG Heuer Carrera 160 Anniversary Dubai
Ανδρικό ρολόι TAG Heuer Carrera 160 Anniversary Dubai

Το όνομα Carrera και το λογότυπο Heuer είναι τυπωμένα στην πλάκα της επανέκδοσης.

Η θήκη από ανοξείδωτο χάλυβα μετρά πλέον 39 mm αντί των αρχικών 36 mm. Ο μόνιμος δεύτερος δείκτης είναι στις 6 η ώρα αντί στις 9 το πρωί λόγω της διαφοράς στην κατασκευή του Valjoux 72 από το 1963 και του σημερινού κινήματος Heuer 02. Μια άλλη αλλαγή από το πρωτότυπο είναι το σχήμα των κεντρικών ωροδεικτών και λεπτοδεικτών, τα οποία είναι τώρα φακοειδή και επικαλυμμένα με μπεζ SuperLuminova. Το όνομα Carrera και η ασπίδα της HEUER είναι τυπωμένα στην πλάκα, η οποία προστατεύεται από θολωτό κρύσταλλο ζαφείρι.

Μια σύγχρονη μηχανή

Ρολόι TAG Heuer Carrera 160
Ανδρικό ρολόι TAG Heuer Carrera 160

Το μοντέλο αφιερώματος τροφοδοτείται από το Heuer 02 της μάρκας. Αυτή η εσωτερική κίνηση περιλαμβάνει 168 εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός τροχού στήλης και ενός κατακόρυφου συμπλέκτη και διαθέτει ένα αποθεματικό ισχύος 80 ωρών.

Παρουσιάζεται σε ένα μαύρο ιμάντα αλιγάτορα, η επανέκδοση περιορίζεται σε 1.860 κομμάτια – μια υπενθύμιση στο έτος που ιδρύθηκε η Heuer. “Ένα από τα 1860” και “Limited Edition” είναι χαραγμένα στην κάσα.

Η τιμή λίστας στις ΗΠΑ αναμένεται να είναι $ 6.450.

3 σκέψεις στο “Η TAG Heuer γιορτάζει τα 160 χρόνια με το Carrera Silver Limited Edition”

Αφήστε μια απάντηση