Νέα

Νέο IWC Portugieser “Laureus Sport for Good”

Ρολόι IWC Portugieser Laureus
Ανδρικό ρολόι IWC Portugieser Laureus

Με την ετήσια επίδειξη προϊόντων της στο Watches & Wonders της Γενεύης στα τέλη Απριλίου, η IWC Schaffhausen παρουσίασε ένα νέο ρολόι, το τελευταίο της σειράς συνεργασιών του με την πρωτοβουλία Laureus Sport for Good και το πρώτο στην μακρόχρονη οικογένειά της Portugieser, εξοπλισμένη με ένα μονοαξονικό χρονόμετρο.

Η έκδοση IWC Portugieser Manual-Wind Monopusher Edition “Laureus Sport for Good” περιορίζεται στα 500 κομμάτια. Η έκδοση IWC Portugieser “Laureus Sport for Good”ακολουθεί την έκδοση του Laureus της οικογένειας Aquatimer του περασμένου έτους, συνεχίζοντας την παράδοση της σειράς, προσφέροντας έσοδα από αυτήν την περιορισμένη έκδοση 500 τεμαχίων στο Laureus Sport for Good Foundation, ένα παγκόσμιο φιλανθρωπικό ίδρυμα που υποστηρίζει προγράμματα που χρησιμοποιούν τη “δύναμη του αθλητισμού” ως κοινωνική αλλαγή.

Ρολόι IWC Laureus
Ανδρικό ρολόι IWC Laureus

Το ρολόι IWC Portugieser Manual-Wind Monopusher Edition “Laureus Sport for Good” διαθέτει θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι 46 mm και το παραδοσιακό κουμπιά στο “Laureus blue”, με δείκτες με ρόδιο και αριθμούς ωρών. Η διάταξη του καντράν διαθέτει ένα μετρητή χρονογράφου 60 λεπτών στις 12 το μεσημέρι, ένα παράθυρο ημερομηνίας στις 3 μ.μ., δευτερόλεπτα μικρών δευτερολέπτων στις 6 το μεσημέρι και ένδειξη για την εντυπωσιακή δύναμη οκτώ ημερών (192 ωρών) αποθεματικό στις 9 το πρωί. Ένα απλό κουμπί ενσωματωμένο στο μεγάλο κυματιστό στέμμα ελέγχει τις λειτουργίες του χρονογράφου – εκκίνησης,

Ρολόι IWC Portugieser Laureus back
Ανδρικό ρολόι IWC Portugieser Laureus back

Η εγχάρακτη caseback διαθέτει το βραβευμένο σχέδιο από τον ετήσιο διαγωνισμό της IWC. Μέσα στην ανθεκτική στο νερό θήκη 30 μέτρων, η κίνηση που οδηγεί σε όλες αυτές τις οθόνες, ο χειροκίνητος τύπος Caliber 59360 κτυπά με ταχύτητα 28,800 vph (4 Hz). Επίσης, σύμφωνα με την παράδοση του IWC Laureus, αυτό το κίνημα κρύβεται πίσω από μια πολύ ειδική, εγχάρακτη κάσα του, με το νικηφόρο σχέδιο του ετήσιου διαγωνισμού του κατασκευαστή ρολογιών για τους συμμετέχοντες στα έργα Laureus. Η φετινή βραβευμένη εικονογράφηση, που απεικονίζει τη φιλία, προέρχεται από τον 15χρονο Yi Xin, έναν Special Olympian από την Κίνα που υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Laureus.

Το ρολόι έρχεται με ένα μαύρο δερμάτινο ιμάντα δερματίνης από την Santoni της Ιταλίας, έναν πολυετή προμηθευτή πολυτελών ιμάντων για ρολόγια IWC.

Το IWC Portugieser Manual-Wind Monopusher Edition “Laureus Sport for Good” λιανικώς πωλείται για 16.600 δολάρια.

Και το γεγονός ότι η φετινή έκδοση Laureus προέρχεται από την οικογένεια Portugieser και παρουσιάζει μια νέα περίπτωση είναι μια υπόδειξη για το τι θα δούμε από την IWC τον Απρίλιο.

2 σκέψεις στο “Νέο IWC Portugieser “Laureus Sport for Good””

Αφήστε μια απάντηση