Νέα

Ποιο ρολόι Rolex πρέπει να αγοράσω;

Ανδρικό ρολόι Oyster Perpetual Cosmograph Daytona

Είναι μια μεγάλη απόφαση, οπότε εδώ είναι ο οδηγός μας για το ανδρικό ρολόι  Rolex που μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να αγοράσετε!

Η εύρεση όσο το δυνατόν περισσότερων χαρακτηριστικών για τον δυνητικό αγοραστή (τον τρόπο ζωής του, την προσωπικότητά του και τον προϋπολογισμό του) είναι το πρώτο βήμα για τον προσδιορισμό του ρολογιού Rolex που θα αγοράσει. Δεδομένου ότι το Oyster Perpetual είναι ο πιο διακεκριμένος και γνωστός πρεσβευτής της Rolex, ας ρίξουμε μια ματιά στα διαφορετικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας και ιστορίες πίσω από μερικά best-seller.

Oyster Perpetual 39mm: ιδανικό για αρχή στη Rolex αγορά

Το Oyster Perpetual είναι ένας φανταστικός υποψήφιος αρχικού επιπέδου, με τιμή που δεν θα απαιτήσει τη χρεοκοπία σας. Απλό, ανθεκτικό, αδιάβροχο στα 100 μέτρα και προικισμένο με μια εξαιρετική αυτόματη κίνηση, το Oyster Perpetual είναι η καρδιά και η ψυχή της Rolex. Ως το πρώτο αδιάβροχο ρολόι στον κόσμο, που δοκιμάστηκε για την επική κολύμβηση της Mercedes Gleitze, το 1926 Oyster θα γινόταν ο θεμέλιος λίθος της κολοσσιαίας αυτοκρατορίας Rolex.

Η θήκη των 39 mm αυτού του Rolex Oyster Perpetual έρχεται με ένα δροσερό μπλε καντράν και η θήκη και το βραχιόλι είναι κατασκευασμένα από ένα εξαιρετικά ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο μπορεί και χτυπάει στο μάτι και φαίνεται υπέροχο.

Ανδρικό ρολόι Oyster Perpetual 39mm

Oyster Perpetual Submariner 40mm: αναδείξτε την πλευρά του James Bond του χαρακτήρα σας

Όταν ο Sean Connery έγινε «Bond, James Bond» στην ταινία του 1962, Dr No, γεννήθηκε ένας ολόκληρος μύθος και στυλ. Συνοδεύοντας το 007 στην αποστολή του στην Καραϊβική ήταν ένα ρολόι χειρός Rolex Submariner. Σχεδιασμένο το 1953 για υποβρύχια εξερεύνηση, το Rolex Submariner ήταν ένα στιβαρό ρολόι τεχνικής κατάδυσης που έμοιαζε τέλεια κάτω από το νερό, όπως έκανε σε ένα κομψό περιβάλλον καζίνο και συνόδευσε τον Connery και στις έξι από τις εμφανίσεις του στην οθόνη 007 .

Το Submariner, όπως ο James Bond χαρακτήρας που έπαιξε τώρα ο Daniel Craig, έχει ενισχυθεί από τη δεκαετία του 1960 και μπορεί να βυθιστεί σε βάθη 300 μέτρων. Αυτό το Submariner τελευταίας γενιάς διαθέτει μια βαθμονομημένη στεφάνη Cerachrom ανθεκτική στις γρατσουνιές (για παρακολούθηση των χρόνων κατάδυσης και των στάσεων αποσυμπίεσης), ένα παράθυρο ημερομηνίας με φακό Cyclops και μια κλασική θήκη Rolesor και βραχιόλι που συνδυάζουν χρυσό και ατσάλι για μια εμφάνιση που είναι χαρακτηριστικό του Rolex. Η τρέχουσα λιανική τιμή αυτού του ρολογιού είναι 9.600 £.

Ανδρικό ρολόι Oyster Perpetual Submariner 40mm

Oyster Perpetual Explorer: ένα ρολόι για άνδρες παγκόσμιας δράσης

Ρολόι όπως όλων των σπηλαιολόγων, ηφαιστειολόγων, ορειβατών και εξερευνητών των πόλων – αυτό είναι ένα ζωτικό κομμάτι εξοπλισμού για εσάς. Ο πρώτος Rolex Explorer είναι η ιστορία της ιστορίας και συνόδευσε τον Έντμουντ Χίλαρι στην επική του πεζοπορία του 1953 στο Έβερεστ. Ο Explorer II, ένας φυσικός κληρονόμος του αρχικού Explorer, έκανε το ντεμπούτο του το 1971, ελκυστικό για μια νέα γενιά έντονων τυχοδιώξεων.

Με νέο μέγεθος θήκης 42 mm, μεγεθυμένα χέρια και ανώτερη φωτεινότητα, ο Explorer II έρχεται με ένα μεγάλο πορτοκαλί de;ikth GMT που δείχνει το σπίτι ή τον χρόνο αναφοράς στην 24ωρη στεφάνη, μια πολύτιμη λειτουργία για εξερευνητές που μπορεί να βρεθούν σε μια σκοτεινή σπηλιά ή μέρη στη Γη όπου ο ήλιος δεν δύει ποτέ. Ένα ρολόι που θα είναι εκεί για εσάς, με τρέχουσα λιανική τιμή του Explorer II να είναι £ 5.950.

Oyster Perpetual Milgauss 40mm: ένα ρολόι για άνδρες techie

Σχεδιασμένο για να αντιστέκεται σε μαγνητικά πεδία έως 1.000 gauss, το Milgauss δημιουργήθηκε ειδικά για επιστήμονες που διέσπασαν άτομα σε εργαστήρια και εκτέθηκαν σε επικίνδυνα μαγνητικά πεδία στα μέσα της δεκαετίας του 1950. Για να προστατεύσει το ρολόι από τις βλαβερές συνέπειες του μαγνητισμού, η κίνηση ήταν προστατευμένη μέσα σε μια σιδηρομαγνητική θήκη και δοκιμάστηκε στον καρπό των επιστημόνων που εργάζονται στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πυρηνικής Έρευνας (CERN).

Μια νικηφόρα ισορροπία vintage και σύγχρονων λεπτομερειών, το Milgauss διαθέτει ένα πορτοκαλί δείκτη, αστραπές δευτερόλεπτα – πιστό στο πρωτότυπο – και το ισχίο μαύρο και πορτοκαλί καντράν του καλύπτεται από ένα πράσινο χρωματιστό κρύσταλλο ζαφείρι που λάμπει στις άκρες. Η τρέχουσα λιανική τιμή του Milgauss είναι 6.050 £.

Oyster Perpetual Cosmograph Daytona: ένα ρολόι για τους άνδρες που είναι έτοιμοι να περιμένουν

Αθάνατο από τον Paul Newman στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και ανεξίτηλο με τον κόσμο των αγώνων αυτοκινήτων υψηλής ταχύτητας, ένα ανοξείδωτο ατσάλι Daytona είναι ο απόλυτος χρονογράφος που ονειρεύονται πολλοί άντρες. Παρουσιάστηκε το 1963 για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των επαγγελματιών οδηγών αγώνων με ταχυμετρική κλίμακα στη στεφάνη, οι οδηγοί θα μπορούσαν να μετρήσουν τις μέσες ταχύτητες έως και 400 km p / h.

Όταν το Daytona από ανοξείδωτο χάλυβα παρουσιάστηκε το 2016 με τιμή 8.250 £, οι θαυμαστές τρελάθηκαν και τώρα πρέπει να αποφασίσουν εάν θα συμμετάσχουν στην πενταετή λίστα αναμονής. Κατά ειρωνικό τρόπο, ο λευκός χρυσός, ο χρυσός Everose, ο κίτρινος χρυσός και η πλατίνα, είναι άμεσα διαθέσιμα, συμπεριλαμβανομένου αυτού του απόλυτου νικητή σε μια θήκη λευκού χρυσού με ένα μαύρο περίβλημα Cerachrom, χάλυβα και μαύρο καντράν και ένα βραχιόλι Oysterflex κατασκευασμένο από ελαστομερές υψηλής απόδοσης. Η τρέχουσα λιανική τιμή αυτού του Daytona είναι 21.050 £.

Ανδρικό ρολόι Oyster Perpetual Cosmograph Daytona

Oyster Perpetual Yacht-Master II: για τον άνδρα που τα έχει όλα και δεν ντρέπεται να το δείξει

Για μερικούς άντρες, η επένδυση σε ένα χρυσό ρολόι Rolex είναι ένας τρόπος να γιορτάσουμε ένα ορόσημο και να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι το έχουν «πετύχει». Σε αυτήν την περίπτωση, το στερεό χρυσό Yacht-Master II αγγίζει την τελειότητα. Όχι μόνο είναι το μεγαλύτερο ρολόι Rolex, το Yacht-Master II είναι ένας ειδικά σχεδιασμένος χρονογράφος για αγώνες ιστιοπλοΐας. Με άλλα λόγια, πιθανότατα θα αγοράζατε αυτό το μοντέλο μόνο εάν είχατε ένα σκάφος ή είστε φανατικοί της ιστιοπλοΐας.

Αυτό που είναι πραγματικά μοναδικό για το Yacht-Master II είναι το περίπλοκο αλλά εξαιρετικά απλό στη χρήση δακτύλιο εντολής που επιτρέπει στον ιδιοκτήτη του να ορίσει τον κρίσιμο χρόνο αντίστροφης μέτρησης πριν από την έναρξη ενός αγώνα. Αυτό το στερεό κίτρινο χρυσό μοντέλο Daytona λιανικής πώλησης προς το παρόν είναι 32.050 £.

Ας ελπίσουμε ότι αυτός ο σύντομος οδηγός θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποιο ρολόι Rolex Oyster Perpetual να αγοράσετε διασφαλίζοντας ότι θα έχετε ένα ρολόι που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας, στον τρόπο ζωής σας και στον προϋπολογισμό σας. Για σιγουριά, αξίζει να θυμόμαστε ότι τα ρολόγια Rolex δεν πιστοποιούνται μόνο ως χρονόμετρα από το ανεξάρτητο ελβετικό ινστιτούτο δοκιμών χρονόμετρων COSC, αλλά δοκιμάζονται από τη Rolex για να κερδίσουν τον τίτλο του υπερθετικού χρονομέτρου με πενταετή εγγύηση.

Ανδρικό ρολόι Oyster Perpetual Yacht-Master II

Κάθε μηχανικό ρολόι που έχει την τελευταία λέξη της κατασκευής της Rolex είναι ακριβές έως -2 / + 2 δευτερόλεπτα την ημέρα, ποσοστό ανοχής που ξεπερνά τα ήδη αυστηρά πρότυπα των ανεξάρτητων δοκιμών COSC -4 / + 6 δευτερόλεπτα την ημέρα. Επίσης, όλα τα μοντέλα Oyster Perpetual διαθέτουν ελάχιστη αντοχή στο νερό 100 μέτρων.

Μία σκέψη στο“Ποιο ρολόι Rolex πρέπει να αγοράσω;”

Αφήστε μια απάντηση