Χαρακτηριστικά

Ασημί και μαύρο Rolex Oyster Perpetual 41

Ανδρικό ρολόι Silver και Black Rolex Oyster Perpetual 41

Τα δύο μοντέλα Oyster Perpetual που αντιπροσωπεύουν καλύτερα το κλασικό και διαχρονικό πνεύμα της Rolex

Πέρυσι, η Rolex παρουσίασε ένα νέο μέγεθος 41mm στην οικογένεια του Oyster Perpetual. Γνωστό ως Oyster Perpetual 41 (αναφορά 124300), η νέα διάμετρος 41mm αντικαθιστά τα προηγούμενα μοντέλα 39mm. Το 2020 OP 41 είναι διαθέσιμο με επτά διαφορετικές επιλογές επιλογής, και τα λεγόμενα “Stella” χρωματιστά κανάλια έχουν αποκτήσει εντυπωσιακή φήμη στους συλλέκτες πρόσφατα.

Ωστόσο, δεν είναι όλοι πρόθυμοι να φορούν ένα φωτεινό κίτρινο ή κόκκινο καντράν σε καθημερινή βάση. Ευτυχώς, η συλλογή Rolex Oyster Perpetual 41 περιλαμβάνει επίσης αυτά τα ελκυστικά «φωτεινά μαύρα» και ασημένια μοντέλα με χρυσές πινελιές. Αυτό το απλό, ανεπιτήδευτο, τρίπλευρο επίπεδο εισόδου  είναι η επιτομή ενός καθημερινού ρολογιού που έχει σχεδιαστεί για να διαρκεί μια ζωή, ειδικά σε αυτές τις κλασικές κομψές εκδόσεις.

Ανδρικό ρολόι Rolex Oyster Perpetual 41 124300
Ανδρικό ρολόι Rolex Oyster Perpetual 41 124300

Ανθεκτικό αλλά κομψό

Το νέο Oyster Perpetual 41 είναι τόσο κλασικό όσο έρχονται. Αποφεύγοντας το  σπορ ρολόι, όποιο κι αν θέλετε να το κοιτάξετε, είναι το βασικό Rolex. Το Oyster Perpetual 41 είναι ένα από τα αγαπημένα μου μοντέλα Rolex. Συχνά και κατά λάθος παραβλέπεται, το ρολόι έχει μια ισχυρή χρηστική κατασκευή με τη σωστή δόση κομψότητας για να γίνει το καθημερινό σας «αέναο» ρολόι.

Ανδρικό ρολόι Rolex Oyster Perpetual 41 silver dial
Ανδρικό ρολόι Rolex Oyster Perpetual 41 silver dial

Όταν κυκλοφόρησε το 2020 , το νέο OP 41 εμφανίστηκε με μια σειρά από δυνατά χρώματα που ήταν γνωστά ως “Stella-εμπνευσμένα” , τα οποία εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στα μοντέλα Day-Date στη δεκαετία του 1970. Τα μαύρα και ασημένια μοντέλα  είναι, κατά τη γνώμη μου, τα μοντέλα που διατηρούν καλύτερα το διαχρονικό, κλασικό πνεύμα του Oyster Perpetual που δεν θα ξεφύγει από τη μόδα μια μέρα.

Κομψότητα και ηρεμία

Τόσο τα μοντέλα “φωτεινό μαύρο” όσο και “ασημί με χρυσές πινελιές” διαθέτουν ένα ελκυστικό φινίρισμα που δημιουργεί λεπτές αντανακλάσεις φωτός που προέρχονται από το κέντρο του ταμπλό. Η μεταξένια λάμψη του ασημένιου μοντέλου είναι εντυπωσιακή όταν προβάλλεται σε κοντινή απόσταση.

Ανδρικό ρολόι Rolex Oyster Perpetual 41 black dial
Ανδρικό ρολόι Rolex Oyster Perpetual 41 black dial

Η σταθερή συμμετρία που χαρακτηρίζει το Oyster Perpetual ενοποιείται με τους ευθείς δείκτες. Οι δείκτες του μαύρου καντράν είναι κατασκευασμένα από λευκό χρυσό 18k, ενώ εκείνα του ασημένιου πίνακα είναι κατασκευασμένα από κίτρινο χρυσό 18k, όλα επεξεργασμένα με το ιδιόκτητο Chromalight της Rolex (εκτός από το δείκτη δευτερολέπτων) που λάμπει μπλε στο σκοτάδι.

Προχωρώντας περαιτέρω το θέμα του χρυσού, μπορείτε να δείτε μικρά χρυσά τετράγωνα σχήματα πάνω από τους δείκτες στην ασημένια έκδοση, προσθέτοντας μια επιπλέον παλτό κομψότητας. Μία από τις πιο ορατές ενημερώσεις αυτής της νέας συλλογής είναι η ενσωμάτωση ευρετηρίων διπλού κουμπιού στις 3,6 και 9 η ώρα, που προορίζεται να καλύψει τον μεγάλο χώρο που προσφέρει αυτό το καντράν μόνο για ώρα.

Η θήκη των 41 mm έχει ύψος 12 mm και το απαλό καμπύλο προφίλ της οικογένειας Oyster Perpetual που κάθεται τόσο καλά στον καρπό. Ορισμένοι λάτρεις του ρολογιού επεσήμαναν ότι αυτή η μεγεθυμένη διάμετρος ήταν κατά κάποιο τρόπο υπερβολική για ένα μοντέλο μόνο για  το χρόνο, προτιμώντας έτσι την παλαιότερη διάμετρο 39mm. Το ρολόι σίγουρα κερδίζει παρουσία αυτό που έχει χάσει στην κομψότητα και το μέγεθος κάνει το ρολόι πιο αισθητό. Παρ ‘όλα αυτά, η επανασχεδιασμένη θήκη έχει ευχάριστο σχήμα και, αν θέλετε μια επιπλέον δόση βελτίωσης, η επιλογή 36mm σίγουρα θα το φέρει.

Το Osytersteel που χρησιμοποιείται για τη θήκη (βασικά, από ανοξείδωτο ατσάλι 904L) εμφανίζει βούρτσες και γυαλισμένα φινιρίσματα. Η επίπεδη κεκλιμένη στεφάνη, για παράδειγμα, και οι πλευρές της θήκης διαθέτουν λαμπερό βερνίκι ενώ το βραχιόλι τριών συνδέσμων Oyster βουρτσίζεται. Η αντοχή στο νερό έχει βαθμολογία στα 100 μέτρα και η κορώνα και η πλάτη είναι βιδωμένα.

ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑ 3230

Το Rolex Oyster Perpetual 41 ενώνει την οικογένεια των ρολογιών είναι εξοπλισμένα με την τελευταία γενιά διαμετρήματος 3230, συμπεριλαμβανομένου του μοντέλου Oyster Perpetual 36 χιλιοστά το 2020 και το Submariner. Με τα διαπιστευτήρια του υπερθετικού χρονομέτρου (πιστοποιημένο COSC και εσωτερικά πιστοποιημένο μετά το περίβλημα), το διαμέτρημα 3230 προσφέρει ακρίβεια -2 / + 2 δευτερόλεπτα την ημέρα, διπλάσιο από αυτό ενός επίσημου χρονομέτρου.

Εξοπλισμένο με το Chronergy escapement και ένα βαρέλι υψηλής χωρητικότητας, η κίνηση παρέχει ένα ισχυρό απόθεμα ισχύος 70 ωρών, έχει αντι-μαγνητικές ιδιότητες (blue Parachrom hairspring) και απορροφητικό  (Paraflex) και τυλίγεται με ένα νέο και γρηγορότερο self- μονάδα περιέλιξης σε ρουλεμάν.

Τιμή του Rolex Oyster Perpetual 41

Και οι δύο εκδόσεις του Rolex Oyster Perpetual 41 – αναφ. 124300-0001 για το ασημί καντράν και 124300-0002 για το λαμπερό μαύρο – λιανική στην ίδια τιμή: 5.500 ευρώ .

2 σκέψεις στο “Ασημί και μαύρο Rolex Oyster Perpetual 41”

  1. Kateprar9813 λέει:

    Το XEvil 6.0 επιλύει αυτόματα το πιο είδος captchas,
    Συμπεριλαμβανομένου αυτού του τύπου captchas: ReCaptcha-2, ReCaptcha v.3, Hotmail (Microsoft), Google captcha, Solve Media, BitcoinFaucet, Steam, +12k
    + hCaptcha, ReCaptcha Enterprise υποστηρίζεται σε νέο XEvil 6.0!

    1.) Γρήγορα, εύκολα, με ακρίβεια
    Ο XEvil είναι ο ταχύτερος δολοφόνος captcha στον κόσμο. Δεν έχει όρια επίλυσης, δεν υπάρχουν όρια αριθμού νημάτων
    μπορείτε να λύσετε ακόμη και 1.000.000.000 captchas ανά ημέρα και θα κοστίσει 0 (Μηδέν) USD! Απλά αγοράστε άδεια για 59 δολάρια και όλα!

    2.) Υποστήριξη πολλών API
    Το XEvil υποστηρίζει περισσότερα από 6 διαφορετικά, παγκοσμίως γνωστά API: 2Captcha, anti-captchas.com (antigate), RuCaptcha, death-by-captcha, etc.
    απλά στείλτε το captcha σας μέσω αιτήματος HTTP, όπως μπορείτε να στείλετε σε οποιαδήποτε από αυτές τις υπηρεσίες – και το XEvil θα λύσει το captcha σας!
    Έτσι, το XEvil είναι συμβατό με εκατοντάδες εφαρμογές για SEO/SMM/Password recovery/parsing/posting/clicking/cryptocurrency / etc.

    3.) Χρήσιμη υποστήριξη και Εγχειρίδια
    Μετά την αγορά, έχετε πρόσβαση σε μια ιδιωτική τεχνολογία.φόρουμ υποστήριξης, Wiki, Skype / Τηλεγράφημα σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη
    Οι προγραμματιστές θα εκπαιδεύσουν το XEvil στον τύπο captcha δωρεάν και πολύ γρήγορα-απλώς στείλτε τους παραδείγματα

    4.) Πώς να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμαστική χρήση του XEvil πλήρη έκδοση;
    – Προσπαθήστε να κάνετε αναζήτηση στο Google “Home of XEvil”
    – θα βρείτε IPs με ανοιχτή θύρα 80 των χρηστών XEvil (κάντε κλικ σε οποιαδήποτε IP για να εξασφαλίσετε)
    – προσπαθήστε να στείλετε captcha σας μέσω 2captcha API ino ένα από αυτά τα IPs
    – εάν έχετε κακό σφάλμα κλειδιού, απλώς tru άλλη IP
    – απολαύστε το! 🙂
    – (δεν λειτουργεί για hCaptcha!)

    Προειδοποίηση: δωρεάν XEVIL DEMO δεν υποστηρίζει ReCaptcha, hCaptcha και τα περισσότερα άλλα είδη captcha!

Αφήστε μια απάντηση