Νέα

8 υπέροχα γυναικεία ρολόγια για το 2021

Ρολόι Pasha de Cartier 30mm
Γυναικείο ρολόι Pasha de Cartier 30mm

Tι κάνει υπέροχο ένα γυναικείο ρολόι;  Όλα αφορούν το χρώμα, την τοποθέτηση πολύτιμων λίθων, την ποιότητα διαμετρήματος και τη δυνατότητα φθοράς. Αυτά τα οκτώ γυναικεία ρολόγια,  μας θυμίζουν πόσο ικανές είναι οι μάρκες ρολογιών, να προσθέσουν υπέροχα ρολόγια σε καρπούς κάθε μεγέθους.

Όλο και περισσότερο, οι επωνυμίες αναγνωρίζουν τα ρολόγια κατά μέγεθος και όχι ανά φύλο, κάτι που φαίνεται σωστό, δεδομένου ότι ορισμένες γυναίκες προτιμούν μεγαλύτερα μεγέθη και ορισμένοι άνδρες προτιμούν μικρότερα μεγέθη – είναι όλα σχετικά με την προτίμηση, αντί για το φύλο, και κανείς δεν θέλει να τους υπαγορεύονται. Το “Unisex” γίνεται ένας πιο αποδεκτός τρόπος για την περιγραφή ρολογιών.

Ωστόσο, ορισμένα ρολόγια είναι αναμφισβήτητα θηλυκά, με ελαφρώς πιο διακοσμητικά χαρακτηριστικά, όπως ένα πολύτιμο, καλά τοποθετημένο πολύτιμο λίθο, ένα λαμπερό κόκκινο λουράκι, ή ένα dial-mother-of-pearl – χαρακτηριστικά που είναι σαφώς προσανατολισμένα στην παραδοσιακή αγορά των γυναικών. Αυτά τα ρολόγια κυμαίνονται σε μέγεθος από 33mm έως 38mm, το οποίο φαίνεται να είναι η τέλεια γκάμα για γυναικείο ρολόι αυτή τη στιγμή.

Lange & Söhne Little Lange 1 Σελήνη

Η έκδοση 36,8 mm του Lange 1 με φάση φεγγάρι έχει τώρα έναν επιλογέα αβεντουρίνης. Οι δείκτες σε σχήμα αστεριού στο καντράν ώρας / λεπτών είναι μια ωραία πινελιά, αλλά η μεγάλη ημερομηνία κλέβει την παράσταση, όπως πάντα, και σας υπενθυμίζει ότι πρόκειται για μια επωνυμία που βραβεύει τη λειτουργικότητα πάνω από όλα. Το διαμάντι στο στεφάνη είναι προαιρετικό. Περιέχει τη χειροκίνητη κίνηση L121.2 πληγής. 44.900 $.

Γυναικείο ρολόι Lange & Söhne Little Lange 1 Moon
Lange & Söhne Little Lange 1 Moon με καντράν αβεντουρίνης.

Omega Seamaster Aqua Terra

Αυτό το ρολόι είναι απόδειξη ότι δεν υπάρχει τίποτα λάθος με την έννοια του γυναικείου ρολογιού ως μια μικρότερη, ντυμένη έκδοση ενός ανδρικού ρολογιού. Το Seamaster είναι ένα εμβληματικό, σεβαστό μοντέλο, και το κατεβάζει σε μια εγκοπή σε μέγεθος 34mm, το διακοσμεί με ρουμπίνι δείκτες και ένα διαμάντι στεφάνη, και του δίνει μια ελίτ κίνηση (το πιστοποιημένο με METAS Co-Axial Master Chronometer Caliber 8800) είναι ακριβώς τη σωστή κίνηση από την πλευρά του Omega.

Ρολόι Omega Seamaster Aqua Terra
Γυναικείο ρολόι Omega Seamaster Aqua Terra

Panerai Piccolo Due Madreperla PAM01280

Ditto με το Panerai Due, ένα κλιμακωτό – 38mm, το οποίο είναι μικρό για το Panerai – έκδοση του Luminor. Διατηρεί το επώνυμο κάλυμμα της κορώνας, το σχήμα μαξιλαριού και την αραβική γραμματοσειρά επικαλυμμένη με το Super-LumiNova, αλλά το καντράν είναι ντυμένο με dial-mother-of-pearl και ροζ χρυσά χέρια και μαρκαδόρους. Ο κόκκινος ιμάντας από αλιγάτορα είναι μόνο μία από τις πολλές επιλογές χρωμάτων. Η θήκη είναι η Goldtech, ο ιδιόκτητος χρυσός της Panerai και η κίνηση είναι το αυτόματο P.900. 21.400 $.

Ρολόι Panerai Piccolo Due Madreperla PAM01280
Γυναικείο ρολόι Panerai Piccolo Due Madreperla PAM01280

Pasha de Cartier 30mm

Το Pasha παρουσιάστηκε ως ανδρικό ρολόι τη δεκαετία του 1980, αλλά γρήγορα επιλέχθηκε από γυναίκες που αγαπούσαν το χοντρό στιλ του. Ο Cartier πήγε με τη ροή και συνεχίζει να εξευγενίζει το σχέδιο. Επανεκκινήθηκε πέρυσι και τώρα υπάρχει συνέχεια σε μέγεθος 30 mm. Ο κόκκινος ιμάντας, το χρώμα της χρονιάς για γυναικεία ρολόγια, είναι εναλλάξιμος, συμπεριλαμβανομένης μιας επιλογής μεταλλικού βραχιολιού. Η κίνηση σε αυτό το μέγεθος είναι χαλαζία. 17.900 $.

Ρολόι Pasha de Cartier 30mm
Γυναικείο ρολόι Pasha de Cartier 30mm

Audemars Piguet Royal Oak “Jumbo” Extra Thin

Αυτή η έκδοση του ρολογιού με το oxymoron για έναν τίτλο στάζει με 1.102 διαμάντια συνολικού ύψους 7,09 καρατιών. Αυτό το καθιστά αυστηρά γυναικείο ρολόι; Παρόλο που είναι μικρό για μια Royal Oak, 39mm είναι μεγάλο για ένα ρολόι κοσμημάτων, και δημιουργεί μεγάλη εντύπωση. Ωστόσο, η γωνιακή σχεδίαση του μοντέλου και ο ουδέτερος πίνακας ταπετσαρίας (μπλε ή μαύρο), το καθιστά κάπως unisex. 105.400 $.

Ρολόι Audemars Piguet Royal Oak "Jumbo" Extra Thin
Γυναικείο ρολόι Audemars Piguet Royal Oak “Jumbo” Extra Thin

Ballon Bleu de Cartier

Το Ballon Bleu είναι ένας διακριτικός σχεδιασμός που δεν απαιτεί πολύ καλλωπισμό, οπότε ο μπλε πάγος και η διαμαντένια στεφάνη σε αυτό το νέο μοντέλο 33mm έχουν μεταμορφωτικό αποτέλεσμα. Υπάρχουν επίσης νέες εκδόσεις χρυσού επιλογέα / θήκης σε μέγεθος 33mm, μαζί με μπλε και γκρι καντράν σε μέγεθος 40mm. Όλα έχουν αυτόματες κινήσεις Cartier. 11.000 $.

Ρολόι Ballon Bleu de Cartier
Γυναικείο ρολόι Ballon Bleu de Cartier

Tank Must de Cartier

Το επανασχεδιασμένο Tank Must είναι ένα άλλο από τα καταπληκτικά remaster του Cartier. Εδώ, το Tank συνδυάζεται με την ονομασία “Must” του Cartier, μια αναφορά στην προσβασιμότητα του χωρίς ζωντάνια. Η ανανεωμένη γραμμή περιλαμβάνει νέα χρώματα, μικρότερα μεγέθη, και ένα λουράκι που είναι το αστέρι της παράστασης: Είναι κατασκευασμένο από φυτική ύλη 40%, προσαρμοσμένη στις αυξανόμενες μάζες αγοραστών με οικολογική συνείδηση. 2.480 $ – 2.610 $.

Ρολόι Tank Must de Cartier
Γυναικείο ρολόι Tank Must de Cartier

Corum Admiral 38 Αυτόματο

Μερικές φορές είναι καλό να «συρρικνωθεί το ροζ». Αυτό το vintage remake μεταμορφώνει την υπογραφή του πλαισίου 12 όψεων του μοντέλου διακοσμώντας το με 72 διαμάντια – μια γυναικεία λήψη των 12 ναυτικών σημαιών στο αρχικό μοντέλο από τη δεκαετία του 1960. Η θήκη τιτανίου (και η επιλογή βραχιόλι) το καθιστά ελαφρύ και ευκολοφόρετο. Περιέχει το αυτόματο διαμέτρημα CO 082 και είναι αδιάβροχο στα 100 μέτρα. 6.800 $.

Ρολόι Corum Admiral 38 Αυτόματο
Γυναικείο ρολόι Corum Admiral 38 Αυτόματο

Αφήστε μια απάντηση