Brands

Ανδρικά ρολόγια Tommy Hilfiger

Αν γνωρίζετε το παραμικρό για τη μόδα, θα έχετε ακούσει για τον Tommy Hilfiger , αλλά ξέρετε την απάντηση στο ” είναι καλά τα ρολόγια Tommy Hilfiger ;” Είμαστε εδώ για να διαβάσουμε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τα ρολόγια Tommy Hilfiger .

Η μάρκα ιδρύθηκε το 1985 και προσφέρει διεθνώς αναγνωρισμένη ποιότητα και στυλ. Είναι πολύ γνωστή για το αμερικάνικο στυλ, που αποπνέει κομψότητα. Η μάρκα ξεκίνησε αρχικά ως επωνυμία ανδρικών ενδυμάτων, αλλά με τη δημοτικότητα ήρθε και η επέκταση. Σήμερα, τα Tommy Hilfiger πωλείται σε περισσότερες από 100 διαφορετικές χώρες σε πέντε ηπείρους και φιλοδοξία της μάρκας είναι να συνεχίσει να αναπτύσσεται.

Μεγάλη ερώτηση! Ο Tommy γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη. Μετά από χρόνια εργασίας σε ένα κατάστημα ρούχων, χρησιμοποίησε τις οικονομίες του για να ανοίξει το δικό του κατάστημα. Μη ικανοποιημένος με το απόθεμα που ήταν διαθέσιμο, ο Tommy άρχισε να σχεδιάζει τα δικά του σχέδια για ρούχα. Και ουσιαστικά από εκεί ξεκίνησε η μάρκα Tommy Hilfiger. Τα σχέδιά του έγιναν αμέσως επιτυχία και η επιχείρηση άρχισε να εξελίσσεται σε αυτό που γνωρίζουμε και αγαπάμε σήμερα.

Τώρα, όσον αφορά τα ρολόγια Tommy Hilfiger, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε. Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ας μπούμε σε αυτό και ας βρούμε την απάντηση στην ερώτηση – είναι καλά τα ρολόγια Tommy Hilfiger;

Είναι καλά τα ρολόγια Tommy Hilfiger;

Με μια μεγάλη γκάμα ρολογιών για κάθε περίσταση, τα ρολόγια Tommy Hilfiger είναι σίγουρα καλά. Συμπεριλαμβανομένων των σπουδαίων σχεδίων, τα ρολόγια τους δεν είναι μόνο μοντέρνα αλλά και πολύ καλής ποιότητας. Παράγουν σπορ, κλασικά και ρολόγια χρονογράφου με έμφαση στις μεγάλες θήκες. Θα βρείτε σχεδόν οποιοδήποτε χρώμα και στυλ επιθυμείτε από τη σειρά Tommy Hilfiger.

Είναι κατάλληλα για casual ντύσιμο, ρούχα γραφείου και ακόμη και επίσημες εκδηλώσεις. Η σειρά Tommy Hilfiger έχει πραγματικά κάτι για όλους. Όσον αφορά την μπαταρία και τη φροντίδα, θα πρέπει να αλλάζετε την μπαταρία κάθε 2-3 χρόνια στα περισσότερα μοντέλα – και αυτό είναι στάνταρ για τα ρολόγια.

Μερικά από τα μοντέλα ρολογιών Tommy Hilfiger διαθέτουν μοναδικές συμβουλές στυλ και σχεδίασης. Τα λουριά είναι είτε δερμάτινα είτε από ανοξείδωτο ατσάλι. Ενώ ορισμένα γυναικεία ρολόγια Tommy Hilfiger περιλαμβάνουν πολύτιμους λίθους.

Πού κατασκευάζονται τα ρολόγια Tommy Hilfiger;

Τα ρολόγια που πωλούνται με την επωνυμία Tommy Hilfiger είναι σχεδιασμένα από την Movado στην Ελβετία, ωστόσο κατασκευάζονται στην Κίνα. Οι κινήσεις στο εσωτερικό των ρολογιών προέρχονται από την Ιαπωνία. Οι κινήσεις χαλαζία από την Ιαπωνία είναι εξαιρετικά αξιόπιστες, ακριβείς και απίθανο να απαιτήσουν συντήρηση. Οι Ιάπωνες ξέρουν πραγματικά τι κάνουν, όταν πρόκειται για ρολόγια.

Είναι αδιάβροχα τα ρολόγια Tommy Hilfiger;

Εξαρτάται από το μοντέλο, αλλά τα περισσότερα ρολόγια είναι αδιάβροχα από 30 έως 50 μέτρα. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την αντοχή στο νερό στα ρολόγια, ανατρέξτε στον οδηγό μας για την αντοχή στο νερό. Παράγουν αδιάβροχα σχέδια φτιαγμένα με προσοχή και φινιρισμένα με τις χαρακτηριστικές, απροσδόκητες, χαρακτηριστικές λεπτομέρειες που είναι συνώνυμες με τη μάρκα.

Ποια είναι τα καλύτερα ανδρικά ρολόγια Tommy Hilfiger;

Δεν έχει σημασία αν ψάχνετε για ένα κλασικό δέρμα, έξυπνο ανοξείδωτο ατσάλι ή ένα κομψό ασημί ρολόι, η Tommy Hilfiger έχει επιλογές για εσάς! Γιατί να μην αφεθείτε στη γκάμα της πολυτελούς υψηλής μόδας, της κομψότητας και των διαρκών σχεδίων; Μη φοβάστε, είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε στις κορυφαίες επιλογές για ανδρικά ρολόγια.

Ας ξεκινήσουμε με ένα κομψό μαύρο σχέδιο. Το ανδρικό κομμάτι Tommy Hilfiger 1710383 Daniel Collection που παρουσιάζεται παρακάτω προσφέρει ένα εκλεπτυσμένο σχέδιο που είναι τέλειο για κάθε περίσταση. Με την εμβληματική σημαία Tommy τοποθετημένη στη μέση και ένα stealth μαύρο σχέδιο, αυτό το ρολόι σίγουρα θα ξεχωρίζει στον καρπό.

Tommy Hilfiger 1710383
Tommy Hilfiger Daniel Collection 1710383 Ανδρικό ρολόι

Η σειρά ανδρικών ρολογιών Tommy Hilfiger διαθέτει μια μεγάλη γκάμα ρολογιών για όλους. Δείτε όλα  τα άλλα αγαπημένα μας ρολόγια!

Αφήστε μια απάντηση