Χαρακτηριστικά

3 ρολόγια βαθιάς θάλασσας. Σε πόσο βάθος μπορούν να πάνε;

Αντίσταση στα 2000 μετρα
Ανδρικό ρολόι με αντίσταση στο νερό ως τα 2000 μέτρα βάθος

Αυτά τα τρία καταδυτικά ρολόγια – με αύξουσα σειρά του επιπέδου αντίστασης στο νερό – είναι αξιόπιστοι σύντροφοι για αυτούς που εξερευνούν το σκοτάδι μέσα στη θάλασσα.

Breitling Avenger II Seawolf

Το Avenger II Seawolf είναι ανθεκτικό στο νερό στα 3.000 μέτρα και έχει ένα χρωματικό σχέδιο που δίνει προσοχή στα ασυνήθιστα πλάσματα που κατοικούν σε τέτοια βάθη. Το αυτοματοποιημένο Breitling Caliber 17, το οποίο βασίζεται στο ETA 2824, είναι πιστοποιημένο με COSC . Η θήκη είναι χάλυβας και διάμετρος 45 mm.

Breitling Avenger II
Ανδρικό ρολόι Breitling Avenger II, Seawolf

Hublot King Power Oceanographic Exo 4000

Μερικά ρολόγια για δύτες μπορούν να κατέβουν στα 4.000 μέτρα. Το Oceanographic Hublot είναι μια από τις σπάνιες εξαιρέσεις. Η πιο πρόσφατη παραλλαγή αυτού του μοντέλου έχει μια θήκη από ανθρακονήματα 48 mm και έναν ιμάντα από καουτσούκ που είναι επενδυμένος με λευκές συνθετικές ίνες. Οι εργασίες χρονομέτρησης εκτελούνται από το αυτόματο διαμέτρημα HUB 1401, το οποίο βασίζεται σε ένα ETA 7750 που έχει αφαιρεθεί από τον μηχανισμό χρονογράφου του.

Hublot King Power
Ανδρικό ρολόι Hublot King Power Oceanographic

Rolex Deepsea Challenge

Ο σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον φορούσε αυτό το ρολόι όταν κατέβηκε στο Mariana Trench τον Μάρτιο του 2012. Το ρολόι έχει πάχος 28,5 mm και διάμετρο 51,4 mm. Χάρη στον κρύσταλλο ζαφείρι πάχους 14,3 mm και ενισχυμένη θήκη από τιτάνιο, η θήκη από χάλυβα του ρολογιού και το αυτόματο Caliber 3135 στο εσωτερικό του σώζονται, παρόλο που το Deepsea Challenge ήταν στραμμένο σε εξωτερικό βραχίονα λαβής έξω από το ειδικό υποβρύχιο Cameron , η οποία έπεσε σε βάθος 10.898 μέτρων.

Σύμφωνα με το προκαθορισμένο επίπεδο αντοχής του νερού από το Deepsea Challenge, το ρολόι θα μπορούσε να διατηρηθεί σε λειτουργία ακόμα 1.000 μέτρα μακρύτερα από την επιφάνεια σε βάθος 12.000 μέτρων. Αυτό το ρολόι δεν είναι προς πώληση.

Rolex Deepsea
Ανδρικό ρολόι Rolex Deepsea Challenge

Αφήστε μια απάντηση