Rolex Explorer 39 mm black 214270
Rolex Explorer 39 mm black 214270
Rolex Yacht-Master II White Gold  116689

Rolex Yacht-Master II White Gold 116689

Rolex Explorer II, 226570

Rolex Explorer II, 226570

Rolex Explorer 39 mm black 214270

Το ανδρικό ρολόι Rolex Explorer 39 mm black είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, με διάμετρο 39mm και αδιάβροχο στα 100 μέτρα. Με κρύσταλλο ζαφείρι και ανθεκτικό στις γρατζουνιές.
Call For Price
Άμεσα Διαθέσιμο
SKU
Rolex Explorer 39 mm black 214270

Εξαιρετική αντοχή με την Oystersteel στο Rolex Explorer, 39mm, black

Η Rolex χρησιμοποιεί στα ρολόγια Explorer 39mm black, την Oystersteel για το σκάφος. Ειδικά ανεπτυγμένο από την εταιρεία, η Oystersteel ανήκει στην οικογένεια χάλυβα 904L, τα κράματα που χρησιμοποιούνται στην υψηλή τεχνολογία και στις αεροδιαστημικές βιομηχανίες, όπου η μέγιστη αντίσταση στη διάβρωση είναι απαραίτητη. Το Rolex Explorer, 39 mm, black, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, με ένα εξαιρετικό φινίρισμα μόλις γυαλιστεί και διατηρεί την ομορφιά του ακόμα και στα πιο δυσκολα περιβάλλοντα.

Μαύρο καντράν

Το μαύρο καντράν του Rolex Explorer 39mm black, είναι η ξεχωριστή όψη του ρολογιού, το χαρακτηριστικό που είναι υπεύθυνο για την ταυτότητα και την αναγνωσιμότητα του. Οι χαρακτηριστικοί αριθμοί 3, 6 και 9 του πιο πρόσφατου μοντέλου Explorer 39mm black, είναι πλέον γεμάτοι με ένα υλικό φωταύγειας που εκπέμπει μακρόχρονη μπλε λάμψη, όπως οι δείκτες ώρας. 

Όπως όλα τα ρολόγια Rolex, ο επιλογέας του Rolex Explorer 39mm black, σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε σε μεγάλο βαθμό με το χέρι για να εξασφαλίσει την τελειότητα του.

Oyster μπρασελε

Το μπρασελέ Oyster είναι τέλειος συνδυασμός της λειτουργικότητας, της ταχνολογίας και της αισθητικής. Είναι σχεδιασμένο για να είναι άνετο και ανθεκτικό. Είναι εξοπλισμένο με πτυσσόμενο κούμπωμα Oysterlock, το οποίο εμποδίζει το τυχαίο άνοιγμα του Rolex Explorer 39mm black και εξοπλισμένο με το σύνδεσμο επέκτασης Easylink, κατασκευασμένο αποκλειστικά και μόνο για ρολόγια Rolex. Αυτό το έξυπνο σύστημα επιτρέπει στο χρήστη του Rolex Explorer 39mm black να αυξήσει το μήκος του βραχιολιού κατά περίπου 5mm, παρέχοντας του επιπλέον άνεση σε κάθε στιγμή.

3132 διαμέτρημα

Το μοντέλο αυτό (Rolex Explorer 39mm black) είναι εξοπλισμένο με το διαμέτρημα 3132, μια μηχανική κίνηση με αυτόματη περιέλιξη που αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου και κατασκευάζεται από την Rolex. Το μοντέλο Rolex Explorer 39mm black, διαθέτει Paraxrom hairspring και αμορτισέρ Paraflex, προσφέροντας έτσι τη μέγιστη αντοχή στους κραδασμούς και σε ακραίες συνθήκες. 

Όπως όλες οι κινήσεις της Rolex Perpetual, τέτσι και το 3132 που διαθέτει το Rolex Explorer 39mm black, είναι πιστοποιημένο ελβετικό χρονόμετρο, ονομασία που προορίζεται για ρολόγια υψηλής ακρίβειας που έχουν περάσει με επιτυχία τις δοκιμές του COSC.

Η αρχιτεκτονική 3132, καθιστούν το Rolex Explorer 39mm black ιδιαίτερα αξιόπιστο.

Λεία στεφάνη

Η στεφάνη Oyster Perpetual του Rolex Explorer 39mm black, μεταδίδει μια φρεσκάδα με τις καθαρές γραμμές που έχει καθιερώσει εδώ και καιρό ως επιφάνεια. Η ομαλή στεφάνη του Rolex Explorer 39mm black είναι στιβαρή αλλά κομψή και σε απόλυτη αρμονία με την κληρονομιά των μοντέλων Explorer.

Επιπλέον χαρακτηριστικά του Rolex Explorer 39mm black

√   ΚΟΡΝΟΥΑΚΙΒιδωτό διπλό σύστημα αδιαβροχοποίησης Twinlock.
√   ΚΟΥΡΔΙΣΜΑ: Αμφίδρομη αυτο-περιέλιξη μέσω διαρκούς ρότορα.
√   ΒΡΑΧΙΟΛΙεπίπεδες συνδέσεις τριών τεμαχίων.
√   ΑΠΟΘΕΜΑ ΙΣΧΥΟΣ: Περίπου 48 ώρες.
 
Ρολόγια Rolex Explorer                                              Μεταχειρισμένα Rolex Explorer                                                Επισκευές Rolex Explorer
Περισσότερες Πληροφορίες
Νέο προϊόν Όχι
Μάρκα Rolex
Φύλο Ανδρικό
Μηχανισμος Αυτόματο
Υλικο Κασας Ατσάλι
Μπρασελε Ατσάλι
Κατασταση Αφόρετο
Διαμετρος 40mm
Κρυσταλλο Ζαφείρι
Κούμπωμα Αναδιπλούμενο
Τοποθεσια Αθήνα
Αδιαβροχο 10 ATM
Κουτί Ναι
Χαρτιά Ναι
Εγγυηση Ναι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
*