Rolex Cosmograph Daytona Pink  Gold 116505
Rolex Cosmograph Daytona Pink  Gold 116505
Rolex GMT-Master II Everose Gold 126711CHNR

Rolex GMT-Master II Everose Gold 126711CHNR

Rolex 268622 Yacht-Master 37mm

Rolex 268622 Yacht-Master 37mm

Rolex Cosmograph Daytona Pink Gold 116505

Το Rolex Cosmograph Daytona Everose Gold 116505 Pink & Black με διάμετρο 40mm, στεφάνη διπλής κατεύθυνσης περιστρεφόμενη, με καφέ και μαύρο κεραμικό και με χαραγμένους αριθμούς. Ανθεκτικό στις γρατζουνιές.
Call For Price
Διαθέσιμο σε 10-20 ημέρες
SKU
Rolex Cosmograph Daytona Pink Gold 116505

Ο ροζ χρυσός στο Rolex Cosmograph Daytona Everose Gold

Για να διατηρήσει την ομορφιά των ροζ χρυσών ρολογιών της, η Rolex δημιούργησε και κατοχύρωσε ένα αποκλειστικό ροζ χρυσό αλουμίνιο 18 καρατίων. Παρουσιάστηκε το 2005, 18 ct Everose και χρησιμοποιείται σε όλα τα μοντέλα Rolex σε ροζ χρυσό.

Το ροζ και μαύρο καντράν του Rolex Cosmograph Daytona Everose Gold

Η κεντρική δευτερεύουσα χειροκίνητη σάρωση επιτρέπει μια ακριβή ανάγνωση του 1/8 του δεύτερολέπτου, ενώ οι δύο μετρητές στο περιστρεφόμενο κουμπί εμφανίζουν το χρόνο που έχει λήξει σε ώρες και λεπτά. Οι οδηγοί που φορούν Rolex Cosmograph Daytona μπορούν να καταγράψουν με ακρίβεια τους χρόνους και τις τακτικές τους χωρίς να αποτύχουν.

Μπρασελέ OYSTER στο Rolex Cosmograph Daytona

Ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η παραγωγή μπρασελέ και κουμπωμάτων Rolex, περιλαμβάνουν προηγμένη υψηλή τεχνολογία. Και όπως συμβαίνει με όλα τα εξαρτήματα του ρολογιού Rolex Cosmograph Daytona, οι αισθητικοί έλεγχοι από το ανθρώπινο μάτι εγγυώνται την άψογη ομορφιά.

Το μπρασελέ Oyster είναι ένα τέλειο αποτέλεσμα μορφής και λειτουργίας. Πρώτα εισήχθη στα τέλη της δεκαετίας του 1930, αυτό το εξαιρετικά στιβαρό και άνετο μεταλλικό βραχιόλι.

4130 διαμέτρημα στο Rolex Cosmograph Daytona Pink & Black

Ο Cosmograph Daytona Everose Gold είναι εξοπλισμένος με το διαμέτρημα 4130, ένα μηχανικό χρονογράφο που κατασκευάζεται από την Rolex. Η αρχιτεκτονική του ενσωματώνει πολύ λιγότερα εξαρτήματα από έναν τυπικό χρονογράφο, ενισχύοντας έτσι την αξιοπιστία της κίνησης.

Η κίνηση του χρονογράφου χαρακτηρίζεται από ένα Parachrom hairspring, προσφέροντας μεγαλύτερη αντοχή στις κραδασμούς και τις μεταβολές της θερμοκρασίας.

Λειτουργία χρονογράφου στο Rolex Cosmograph Daytona Pink & Black

Οι λειτουργίες χρονογράφου του Daytona Everose Gold ενεργοποιούνται από ωστήρες που σφίγγονται όπως το περιτύλιγμα περιστροφής όταν δεν χρησιμοποιούνται, εξασφαλίζοντας την αδιάβροχη κατάσταση στα 100 μέτρα.

Ένα πάτημα για να ξεκινήσετε, να σταματήσετε ή να επαναφέρετε τον χρονογράφο σας παράγει ένα καθαρό κλικ που τελειοποιήθηκε χρησιμοποιώντας την πιο προηγμένη τεχνολογία.

Τα ρολόγια Rolex Daytona Everose Gold τελειοποίησαν επίσης τον μηχανισμό ώστε να ταιριάζουν στην ιδανική πίεση των δακτυλίων πάνω στους εκκινητήρες και έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχουν μια στιγμιαία και ακριβή έναρξη του χρονοδιαγράμματος.

 

Ανδρικά ρολόγια Rolex                                      Μεταχειρισμένα Ρολόγια Rolex                                         Επισκευές ρολογιών Rolex

Περισσότερες Πληροφορίες
Νέο προϊόν Ναί
Μάρκα Rolex
Φύλο Unisex
Μηχανισμος Αυτόματο
Υλικο Κασας Ροζ / Χρυσό
Μπρασελε Ροζ / Χρυσό
Κατασταση Αφόρετο
Διαμετρος 40mm
Κρυσταλλο Ζαφείρι
Έτος Κατασκευής 2023
Κούμπωμα Αναδιπλούμενο
Τοποθεσια Αθήνα
Αδιαβροχο 10 ATM
Κουτί Ναι
Χαρτιά Ναι
Εγγυηση Ναι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
*