Χαρακτηριστικά

Το Frederique Constant Classic Worldtimer σε γκρι δίχρωμη έκδοση

Ρολόι Frederique Constant Classic Worldtimer
Ανδρικό ρολόι Frederique Constant Classic Worldtimer

Η Frederique Constant εισήγαγε την πρώτη έκδοση της εντυπωσιακά φιλικής προς το χρήστη (και σε λογικές τιμές) σειράς Classic Worldtimer  το 2012 και έχει επεκτείνει τη συλλογή της στα χρώματα  τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των καφέ και πράσινων χρωμάτων των τελευταίων ετών.

Φέτος, προσθέτει μια γκρι-δίχρωμη εκδοχή του ψηφιδωτού δακτυλίου του παγκόσμιου χάρτη, προσφέροντας ταυτόχρονα τα ίδια εσωτερικά σχεδιασμένα διαμετρήματα και τις επιλογές υλικού των προηγούμενων μοντέλων.

Ρολόι Frederique Constant Classic Worldtimer-Manufacture
Ανδρικό ρολόι Frederique Constant Classic Worldtimer 

Το Frederique Constant Classic Worldtimer κατασκευάζεται σε χρυσοκέντημα από χρυσό (Ref. FC-718DGWM4H4)
Η θήκη 42 mm του ρολογιού προσφέρεται είτε σε γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι είτε σε γυαλισμένο, ροζ επιχρυσωμένο ανοξείδωτο χάλυβα και ολοκληρώνεται με κυρτό κρύσταλλο ζαφείρι.

Κάτω από τον κρύσταλλο είναι ο πλέον οικείος δίσκος που χαράσσεται με μοτίβο παγκόσμιου χάρτη, που περιβάλλεται από δίσκο 24 ωρών και εξωτερικό δίσκο που απεικονίζει 24 παγκόσμιες πόλεις που αντιπροσωπεύουν τις 24 μεγάλες ζώνες ώρας. Σε αυτό το μοντέλο, οι ωκεανοί και ο δακτύλιος της πόλης έχουν σκούρο γκρι χρώμα, ενώ οι ήπειροι είναι πιο ανοιχτόχρωμοι.

Η ημερομηνία εμφανίζεται σε ένα μεγάλο δευτερεύον παράθυρο στις 6 το με ένα μικρό δείκτη και οι ώρες σημειώνονται με μεγάλους δείκτες φωτεινών σημείων. Οι ωροδείκτες είτε ασημένιοι είτε τριαντάφυλλο-επιχρυσωμένοι, ανάλογα με το μοντέλο, επίσης με ενσωματωμένο φωτεινό υλικό.

Ρολόι FredriqueνConstant Classic Worldtimer dial
Ανδρικό ρολόι FredriqueνConstant Classic Worldtimer, το καντράν

Τα Frederique Constant Classic Worldtimer κΚατασκευάζονται σε γυαλισμένο χάλυβα (Κωδ. FC-718DGWM4H6)
Προστατευμένο πίσω από ένα διαφανές παράθυρο ζαφείρου στο πίσω μέρος της θήκης των τριών τεμαχίων, το αυτόματο Caliber FC-718 της Frederique Constant, που αναπτύχθηκε, παράχθηκε και συναρμολογήθηκε εκτός της Γενεύης. Ο σχεδιασμός του επιτρέπει στο χρήστη να ελέγχει τη λειτουργία του παγκόσμιου χρόνου του ρολογιού εξ ολοκλήρου μέσα από την κορώνα, χωρίς να χρειάζονται επιπλέον κουμπιά ή διορθωτές.

Η πρώτη από τις τρεις θέσεις της κορώνας επιτρέπει στο χρήστη να περιστρέφει χειροκίνητα το ρολόι γυρνώντας το στέμμα προς τα πάνω. το δεύτερο χρησιμοποιείται για να ρυθμίσετε την ημερομηνία και την πόλη στρέφοντας το στέμμα προς τα πάνω και προς τα κάτω αντίστοιχα. και το τρίτο επιτρέπει στον χρήστη να ρυθμίσει το χρόνο περιστρέφοντας την κορόνα προς τα κάτω.

Ρολόι Fredrique Constant Classic Worldtimer caseback
Ανδρικό ρολόι Fredrique Constant Classic Worldtimer, πίσω θήκη

Το μοτίβο του παγκόσμιου χάρτη χαραγμένο στον πίνακα κλήσης εκτελείται σε αποχρώσεις ανοιχτού και σκούρο γκρι.
Με μέτρηση διαμέτρου 30 mm και αποτελούμενη από 139 μέρη, συμπεριλαμβανομένων των 26 κοσμημάτων, το Caliber FC-718 περιλαμβάνει μια ζυγαριά σε μια συχνότητα 28.800 vph και ο κύλινδρος αποθηκεύει ένα απόθεμα ισχύος 42 ωρών. Τα haute horlogerie των μετακινήσεων περιλαμβάνουν το περίκομμο και τις κυκλικές γέφυρες Genève στις γέφυρες και τις πλάκες και ένα χρυσό φινίρισμα στο ανοιχτό ρότορα.

Και οι δύο εκδόσεις του νέου Classic Worldtimer Manufacture είναι τοποθετημένες σε δερμάτινα λουράκια με λευκή ραφή.

Και οι δύο είναι περιορισμένες στα 718 τεμάχια, με το μοντέλο χάλυβα να είναι στα $ 4.195 και το ροζ χρυσό μοντέλο στα 4.395 δολάρια.

Μία σκέψη στο“Το Frederique Constant Classic Worldtimer σε γκρι δίχρωμη έκδοση”

Αφήστε μια απάντηση